Formulieren

De Zuiderling (Digital)

Mededelingen

CONTRIBUTIE
De contributie voor onze vereniging bedraagt €.25,- per jaar voor leden, en €. 10, - per jaar voor jeugdleden tot 17 jaar.
U kunt ook een familie abonnement nemen dit kost U € 35,- per gezinsadres. Hiervoor ontvangt u ook maar één jaarboekje, en één convocatie per gezinsadres.
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.
De voorkeur voor de betalingswijze gaat uit naar betalen per bank maar men kan natuurlijk ook per kas betalen. Na betaling ontvangt u de contributiekaart. Deze is tevens bewijs van betaling. U wordt dan ook vriendelijk verzocht om deze goed te bewaren bij uw andere bescheiden van onze club.
Om diverse redenen is het wenselijk uw contributie in de eerste drie maanden van het jaar over te maken. U doet er uw vereniging een groot plezier mee!!
U kunt uw contributie overmaken op
BANK: NL79 RABO 0160 4834 84
Voor buitenlandse leden is het IBAN en BIC nummer:
IBAN no. NL79 RABO 0160 4834 84
BIC no. RABONL2U
T.n.v. Sierduivenclub Het Zuiden
Laurierstraat 7
6031 WG Nederweert
 
RINGEN
Beste sportvrienden,
Het fokseizoen is nauwelijks afgelopen en het showseizoen is reeds begonnen. Het nieuwe fokseizoen voor 2020 is over enige maanden weer actueel, het nadert met rassé schreden. U heeft uw fokkoppels reeds in gedachten en kunt u reeds de bestelling van nieuwe ringendoen. Vorig jaar is er een nieuwe regeling gekomen dat inhoud, dat de bestelling van de ringen op de oude formule volgens het hiernaast afgebeelde ringenbestel formulier besteld kunnen worden. Het is alleen mogelijk om ringen te bestellen als u aangeeft dat u ook een fokkerskaart wilt hebben. Deze fokkerskaart is gekoppeld aan het abonnement van Kleindier Magazine.
Als u aangeeft dat u een fokkerskaart wilt hebben, geef dit aan op het ringenbestelformulier. U krijgt in December 2019 een rekening voor het abonnement op Kleindier Magazine en de rekening voor de fokkerskaart 2020.
De kosten voor de fokkerskaart 2020 zijn: € 15,- voor sr.lid, € 7,50ben met pensioen lieverd
voor een jeugdlid t/m 17 jaar. Combinatie: € 1.50 en registratie voor nieuwe combinatie: € 1.50 Uw ringencommissaris Henk Kluskens zal u graag adviseren en helpen bij uw bestelling en verdere vragen. U kunt uw bestelling schriftelijk regelen door het bestelformulier volledig in te vullen en op te sturen naar de ringencommissaris. Verder kunt u het bestelformulier ook op de komende vergadering inleveren bij de ringencommissaris. Het totaal bedrag van de
ringen bestelling dient wel vooraf betaald te worden, of overgemaakt op het vermelde giro nummer op het ringenbestel formulier.
Maak uw ringenbestelling per omgaande klaar, op bijgaande ringenlijst staat de ringmaat vermeld die u nodig heeft voor uw rassierduiven.
Vul heden nog uw bestelling in op bijgaand ringenbestel formulier, wacht niet tot het laatste moment, u maakt dan kans op wat lage ringnummers
FOKKERSKAARTEN en ABONNEMENT Kleindier Magazine
Beste sportvrienden, u bent op de hoogte wat de procedure is voor het bestellen van een fokkerskaart. Betaal uw rekening die u ontvangt, eventueel gekoppeld aan het
abonnement op Kleindier Magazine per omgaande aan administratie@kleindiermagazine.nl Hier krijgt u in de loop van December 2019 de rekening(en) van thuisgestuurd.
ADVIES: betaal zo snel mogelijk dan ontvangt u ook op tijd uw bestelde ringen.
Wanneer u geen fokkerskaart meer wenst te ontvangen, geef dit aan op uw ringenbestelformulier, en wenst u uw abonnement op Kleindier Magazine op te zeggen dan moet dat gebeuren liefst vóór 15 November 2019 maar uiterlijk vóór 1 December 2019. Opzeggen kan via administratie@kleindiermagazine.nl of via het formulier op www.kleindierplaza.nl bij Ledenadministratie.
Probeer u aan de afspraken te houden en werk mee aan een goede organisatie in uw eigen belang. Mocht u vragen hebben, neem even contact met uw ringencommissaris die zal u graag adviseren.
Namens het bestuur wensen wij u een vruchtbaar en succesvol fokseizoen 2019.
Henk Kluskens,ringencommissaris.

Kalender Het-Zuiden

Februari 2021
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28

Sierduivenclub Het Zuiden

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2013. All Rights Reserved by Sierduivenclub Het-Zuiden